Leuke adressen en links

www.cellobouw.com
De website van mijn man Stijn van Aerschot.  Hier vindt u voorlopig een overzicht van de mooie dingen die Stijn creëert.
Cello's en unieke soudine's met zoveel liefde gemaakt dat je dat kunt horen!


Comido
Op deze website vind je heel wat info als je geconfronteerd wordt met een voedselallergie.Boeken,recepten en leuke adresjes helpen je een nieuwe wereld te ontdekken .
www.comido.be


www. leysmedia.com

Tja, iedereen die een eigen onderneming opstart kan niet zonder een eigen website. Maar ik wist hier écht niets vanaf.  Ik had ideëen genoeg, maar hoe begin je daar in godsnaam aan?!
Leys Media had oor naar mijn wensen en liet mijn ideëen rollen en scrollen.  Wat uiteindelijk dit mooie resultaat opleverde!


Inge Verbeeck
We hebben niet eindeloos veel tijd.  Juwelen ontwerpen en maken is een tijdsrovende bezigheid. Vandaar dat er dus weinig foto's werden getoond. Maar we hebben een toffe vriendin die ons hierbij heeft geholpen. Je kan duidelijk zien welke foto's van haar zijn.  Ze hebben toch dat ietsie meer-iets feëeriek misschien-iets subtiels.  Ik kan het niet beschrijven.  Het is de manier waarop zij het ziet en kan vastleggen! Je moet de foto's gewoon zien!!!
Bedankt Inge!!!!
inge.verbeeck@tuinvaneden.be

Vive la fleur
Bij Vive la fleur kan je veel leuke spulletjes vinden. Voor de creatievelingen onder ons, maar ook voor de kinderen. Van speciale papiersoorten,penselen, stempels, decopatch tot cadeautjes van oa Djego.
De mama's kunnen hun hartje ophalen bij de leuke hebbedingen voor het huis.
Daarnaast kan u bij Vive la fleur terecht voor een mooi aanbod van workshops voor groot en klein. Wij zijn zeer enthousiast.  Ga alvast eens een kijkje nemen www.vivelafleur.be of op hun facebookpagina.
Wijn uit italië
Bij 'Wijn uit Italië ' vind je naast heerlijke wijnen ook lekkere delicatessen.  Ideaal om iemand cadeau te doen! Hierbij denk ik aan heerlijke tappenades, verschillende soorten olie, italiaanse koffie, truffels, kwalitatieve pasta's, speciale chocolade (rauw!).  Soms ook biologisch, maar zeker eerlijke producten.
Je vindt hun mooi en gezellig winkeltje in hartje Puurs (Guido Gezellelaan 3).  Katie en Nicola vertellen graag meer over de producten en nemen je mee op reis door italië. Wij zijn alvast verkocht!

www.wijnuititalie.beEen trouwfeest, jubileum, huwelijksverjaardag,...elke gelegenheid is goed voor feest te vieren!
Bij Blitzz kan u alle soorten tenten en meubilair huren en kopen. Pagodetenten, stertenten, vouwtenten, feestelijke stoelen, tafels en statafels, barkrukken,...Zij kunnen ook voor uw feest voor een DJ zorgen of springkasteel.
Meer informatie vindt u ophun website: www.blitzzco.be

Het Goeyvaerts stringtrio
Violiste Kristien Roels, altviolist Kris Matthynssens en cellist Pieter Stas vormen samen het Goeyvaerts trio. Zij hebben als doel uitsluitend twintigste en eenentwintigste  eeuwse repertoire uit te voeren. Wij genieten graag van hun concerten (als we een gaatje vinden in ons agenda tenminste!) Stijn heeft voor het trio exclusieve sourdines ontworpen die passen bij de klankleur van sommige hedendaags stukken. En... af en toe gaan de cellisten samen vissen...
www.stringtrio.net

Info over de  coeliakievereniging in België vindt u hier:
http://vcv.coeliakie.be/vcv-view_articles.php?type=Event   of     https://www.facebook.com/coeliakie  

Attentus

Wij dromen ook van een eigen nestje.  En als we dit zouden vinden dan pakken we het uiteraard op een verantwoorde manier aan. Bij attentus kan u terecht voor natuurlijke verven, lakken, isolatiemateriaal en nog veel meer. Neem zelf maar eens een kijkje http://www.attentus.be Ilse en Luc zullen u graag verder helpen!

© Copyright 2011-2024 kersnaastdetaart.be - puntenkomma.be - juwelen-enzo.com - cellobouw.com
`